A vőlegény és a hét menyasszony egy nagyszabású esküvői szertartáson fogadtak örök hűséget egymásnak - ráadásul a menyasszonyok közül ketten nővérek voltak.

A 43 éves Habib Nsikonnene hazájában, Ugandában ismert gyógyítónak számít, most azonban azzal került címlapokra, hogy egyszerre hét nőt vett feleségül. Ugyanakkor azt is elmondta, hogy itt még nem tervez megállni, még több feleséget keres majd a jövőben, mivel szeretné, ha 100 gyereke születhetne.

'A családomban nagyon kevesen vagyunk, ezért szeretnék sok gyereket nemzeni, hogy nagy családom legyen' - mondta.

Az esküvőjére készülve mindegyik menyasszonyának új autót adott ajándékba, és a szüleiket is megajándékozta.

Habibnak egyébként nem ez az első esküvője, már van egy felesége, Musanyusa, akivel 7 éve házasok. Ugandában legális a többnejűség, sőt mi több, Habib családjában ez teljesen normálisnak számít, de a férfi esete még így is különlegesnek számít.

Habib apja így nyilatkozott ezzel kapcsolatban: 'A nagyapámnak hat felesége volt, akiket függönyökkel választottak el egymástól a házban. A saját néhai apámnak öt felesége volt, nekem magamnak pedig négy feleségem van, akik egy házban élnek.'

Hét felesége azonban még senkinek nem volt a családban, sőt, azt mondják, Habib rekordot is döntött a hazájában: ha minden igaz, ő vette feleségül a legtöbb nőt egyetlen napon.

A férfi most igazi élő legendának számít a falujában, ahová körülbelül 4 évvel ezelőtt költözött.

'Idejött, földet vásárolt, és hagyományos gyógyítóként mutatkozott be nekem. Engedélyeztük neki, hogy gyakorolja a mesterségét. De amikor ideköltözött, fogalmunk sem volt róla, hogy hírnevet hoz majd nekünk' - mesélte Emmanuel Owere, a falu vezetője.

Habib mindegyik menyasszonyt külön-külön vette feleségül egy hagyományos szertartás keretében a saját otthonukban, majd limuzinokkal és motorkerékpárokkal szállította őket és a vendégeiket a saját házába az esküvői fogadásra - összesen 40 limuzin és 30 motorkerékpár szállította a násznépet, személyre szabott rendszámtáblákkal.

'A feleségeim nem féltékenykednek egymásra, külön-külön mutattam be őket, de egyszerre vettem el őket, hogy egy nagy, boldog családot alkossunk' - mondta Habib az esküvőjén.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!