Kötelezővé kellene tenni kipróbálni!

Az alábbi receptet dohányosoknak már-már kötelező kipróbálni, de annak is ajánlott, aki nem dohányzik, de meg szeretné tisztítani a szervezetét. A titok egy dióban rejlik!

Mindössze annyit kell tennünk, hogy a dió héjából, de nem a zöldből, hanem a már beérett barna csonthéjból készítsünk egy teát. A napi adaghoz szükség lesz 3-4 dióra, és 300 ml vízre.

Töltsük egy edénybe a vizet, és adjuk hozzá az apróbb darabokra tört héjas diót (pl. mozsárban összetörhető) , majd főzzük őket addig, amíg a mennyiségből 200 ml lesz.

Ezt sokkal könnyebb szemmel tartani, ha egy mércés edényben főzzük. Ezután vegyük le a tűzről, és hagyjuk kihűlni, majd szűrjük le, és hidegen fogyasszuk.

Harminc napon keresztül, üres gyomorra ajánlott fogyasztani ezt a csodálatos hatású főzetet.

Megtisztítja a tüdőket, de jó hatással van a vérnyomásra, és a szív egészségére is. A dohányosoknál pedig mérsékeli a dohányzás okozta káros mellékhatásokat is.

Ha valaki meg van hűlve, nyugodtan fogyassza langyosan, egy kevés mézzel, és citrommal ezt a teát, hiszen gyorsan megszabadít a köhögéstől, és megtisztítja a légutakat is. 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!