Nézze meg, hogy néz ki most és mi történt az egykori kedvencével!

A színésznő, aki 1968. július 15-én született Guaymasban, 13 évesen döntötte el, hogy a filmek és a színpad világa való neki, így nem csoda, hogy 14 éves korában már meg is kapta első szerepét. Ezek után sorra jöttek a telenovellák felkérései, de egészen 22 éves koráig kellett várnia arra, hogy ne csak Mexikóban, de a határokon kívül is sztárrá váljon – ez 1997-ben következett be az Esmeraldával.
 
 

Ebben az évben a szerelem is rátalált, férjhez ment, de a házassága két év múlva tönkrement. A karrierje azonban továbbra is töretlen volt, bár kilépett a szende, ártatlan nő szerepéből, és egyre több olyan színészi feladatot vállalt, amelyben a gonosz felet, esetleg gyilkost kellett alakítania.

2003-ban újra rátalált a szerelem, Juan Colladótól két gyermeke is született, Luciando és Carlo, az előbbi sajnos Down-szindrómával jött a világra. Nem csoda, hogy Leticia életében ezek után a beteg gyerekekkel kapcsolatos jótékonysági projektek is egyre fontosabban lettek. Emellett egy könyvet is írt arról, milyen egy Down-kóros kisfiút nevelni, az Egy angyal az életemben című műben a hozzá hasonló édesanyáknak szeretne segíteni.

 

2010 óta egyedül él, neveli a fiait, de az egyre nyilvánvalóbb, hogy az öregedést nem viseli kellő méltósággal. Mexikói, sőt külföldi lapok is többször cikkeztek mostanában arról, mennyire megváltoztak a vonásai, láthatóan a szépészeti beavatkozások betege lett.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!