Felejtsd el azokat, akik nem állnak készen, hogy úgy szeressenek téged, amennyire megérdemled

A szakítás, az elengedés az egyik legfájdalmasabb dolog az életünkben. De hidd el, sokkal jobb, ha valakit a múltban hagyunk, és az összes így felszabadult energiát és szeretetet önmagunk felé irányítjuk, mintsem hogy tovább erőltetünk egy kapcsolatot egy olyan emberrel, akinek más útja van. Mivel az a személy, aki nem tudja, mit akar a kapcsolattól, és nem hajlandó úgy szeretni téged ahogy megérdemled, nem méltó arra, hogy az idődet pazarold rá.

Ne várd, hogy az emberek megváltoznak a kedvedért.

Elég abból, hogy amíg te minden tőled telhetőt megteszel, és alig kapsz vissza valamit. Elég abból, hogy azokat tedd első helyre, akiknek csak kedves időtöltés vagy.

Ha úgy érzed, hogy a kapcsolatod túlságosan kiegyensúlyozatlan és egyoldalú, és hogy minden rád hárul, vess véget a kapcsolatnak. Ha valaki folyamatosan sérteget, újra és újra képtelen a számodra fontos dolgokra figyelni és tisztelet nélkül bánik veled, hagyd el ezt a személyt, még akkor is, ha ez nagyon fájdalmas döntés.

Miért kell ezt csinálni? Azért, mert ha továbbra is rájuk pazarolod az idődet és energiádat, azzal csak magadnak okozol kárt.

Lehet, hogy az a személy, aki mindezt a szenvedést neked okozza, önmagában egyáltalán nem rossz ember. De… az az igazság, hogy nem minden jó ember nekünk való, és fordítva is, mi sem vagyunk jók mindenkinek. Ha majd találkozol egy igazán különleges emberrel, aki képes a szívedig elérni, akkor ezt érezni fogod.

Tehát abba kell hagynod az időpazarlást a rossz emberekre. Ne is próbáld meg ezeket közel tartani magadhoz, aki ezt nem akarja, és akik jobban járnának valaki mással. Az élet ehhez túl rövid.

A legértékesebb dolog az idő és az energia. Amint valakire vagy valamire eltöltötted őket, az már örökre úgy marad. Talán ezért vagy ideges és szorongó. Ez egy utalás a tudatalatti elméd részéről, hogy véget kell vetned ennek. Mégpedig amilyen gyorsan csak lehetséges.

Meg kell védened az idődet és az energiádat azoktól, akik saját céljaikra akarják felhasználni ezeket. Meg kell védened magad.

Meg kell érteni, hogy mindenki a maga sorsának a kovácsa. Fél szívvel szeretni valakit, mert úgy gondoljuk, hogy nem érdemel mást, tévedés. Valójában sokkal többet érdemel.

Mindenki megérdemli az igaz szeretetet, a hűséget, a tiszteletet!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!