Ne feledd: mindig annak az ellenkezője segít a legjobban fejlődni, amit keresel.

Még mielőtt a Földre érkeznénk a lélekcsaládunk megkérdezi tőlünk, hogy mi az, amit meg szeretnénk tanulni az idő alatt, ami nekünk van szánva. Miután válaszoltunk nekik, segítőinkkel egy szerződést kötünk, amelyben elkötelezzük magukat amellett, hogy elérjük azt a fejlődést, amelyet keresünk, és amelyre vágyunk.

Talán arra vágysz, hogy megtanuld, milyen jónak lenni. Ahelyett, hogy kedves és jó személyekkel legyen tele az életed, olyan emberekkel fogsz találkozni, akik jóságodat próbára teszik. Olyan lehetőségek fognak a rendelkezésedre állni, amelyek segítségével olyan embereken segíthetsz, akikhez – hozzád képest – kevésbé volt bőkezű az élet. De lehetőséged lesz olyanokkal is találkozni, akik csak haraggal és gyűlölettel lesznek irántad, és akikkel szemben te kedvességgel és jósággal fogsz viszonyulni. Mindig annak az ellenkezője segít a legjobban fejlődni, amit keresünk.

Sokan elbátortalanodnak, mert ezek a szerződések, amelyeket születésünk előtt kötünk, olyan mértékben tesznek próbára, hogy sokszor inkább feladnánk. Ez azért történik, hogy bizalmunkat gyarapítva, megtegyük azt, ami szükséges. És természetesen, ez nem könnyű.

Nem egy könnyű élettel leszel bölcs, tapasztalt, hálás. A fejlődés fájdalommal jár. A fejlődésnek e kemény természete által leszünk azzá, amivé válunk. Ezt az univerzum tudja, és mindig egy új leckét állít elénk, ha a mostanit már véghez vittük. Mindig próbára fog tenni, hogy megengedje a lelked azon részeit fejlődni, amelyek a leginkább igénylik ezt.

A szerződésekkel kapcsolatban, az egyik legnehezebben megérthető dolog az, hogy gyakran a barátaink tesznek próbára – mivel nekik megengedjük, hogy bántsanak. Így megteremtődhetnek azok a lehetőséget, amelyek a fejlődésünket szolgálják.

Ha az élet nem volt kegyes hozzád, vagy még most sem az, ne tekintsd ezt szerencsétlenségnek, hiszen épp az ellenkezője! Ez egy lehetőség arra, hogy tanulj és fejlődj. Amire mindig is vágytál, de sosem tudtál róla. Forrás

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!